top of page
חיפוש
פוסט אורח (או- קראנץ גבינה, דובדבנים וצימוקים, ובעיקר תירוץ לנוטלה תוצרת בית)
קודם כל, ולפני שמתחילים פה משהו, כל מי שלא אוהב נוטלה מתבקש לקום וללכת. כן כן, אני רואה אתכם, בחושך בפינה, אז לכם לא מגיע. נכון, אמנם, יש...
Oran Kamelgarn
12 בספט׳ 2013זמן קריאה 3 דקות
7 צפיות
0 תגובות


עוזב ובא
"נורווגיה?! מה לי ולמקום הזה? זה לא המדינה ההיא עם מינוס עשרים מעלות? נראה לכם שאני אשרוד את זה?" כל אלו ועוד היו התגובות שלי אם שאלתם...
Oran Kamelgarn
31 באוג׳ 2013זמן קריאה 3 דקות
6 צפיות
0 תגובות


בלדה לבקלאווה
יום בהיר אחד במרכז העיר (טוב נו זה יותר עיירה או כפר) החליט ישראלי ללמוד להכין בקלאווה מאישה טורקית עם מזג אדיר אחרי תכנונים רבים (בראש...
Oran Kamelgarn
28 ביולי 2013זמן קריאה 2 דקות
6 צפיות
0 תגובות


איך ללוש?
איך לשים? <מדריך מצולם> לפני שאני עונה על השאלה הזו אני אשאל אחרת. למה ללוש בכלל? למה צריך את הבזבוז זמן הזה מול הבצק? אז ככה, ברגע...
Oran Kamelgarn
30 ביוני 2013זמן קריאה 2 דקות
28 צפיות
0 תגובות


שינוי במקום
היי, חזרתי. התגעגעתם, תודו! הרבה השתנה בתקופה הארוכה שלא כתבתי. וכן אפרט: 1. אני חוזר ארצה - בשנה הבאה 2. עזרתי בעוד פתיחת מאפיה -...
Oran Kamelgarn
21 ביוני 2013זמן קריאה 2 דקות
2 צפיות
0 תגובות


טארט טטן, מסלק?!
לאחרונה לא מפסיק לרדת פה גשם, ככה זה הקייץ שאתה חיי בנורווגיה, בדיוק כמו בארץ רק ההפך הגמור!
עונה מאוד מוזרה אם תשאלו אותי, לפעמים 28 מעלות עם שמש אבל בד"כ יורד גשם עם איזה 18 מעלות. מכירים את הצרות שיש בארץ? זה שלא יורד מספיק גשם וכו? - אז פה זה בדיוק ההיפך! לאחרונה לא מפסיק לרדת פה גשם, ככה זה הקייץ שאתה חיי בנורווגיה, בדיוק כמו בארץ רק ההפך הגמור!
עונה מאוד מוזרה אם תשאלו אותי, לפעמים 28 מעלות עם שמש אבל בד"כ יורד גשם עם איזה 18 מעלות. מכירים את הצרות שיש בארץ? זה ש
Oran Kamelgarn
14 ביולי 2012זמן קריאה 2 דקות
2 צפיות
0 תגובות


דחוס דחוס - לחם דני
לחם דֵני, הזה שבא מדנמרק. אם אתם שואלים אותי זה אחד הלחמים הטובים שקימים עלי אדמות, הוא מאוד שונה מלחם רגיל. לחם דני הוא לחם מאוד מאוד...
Oran Kamelgarn
27 בדצמ׳ 2011זמן קריאה 2 דקות
66 צפיות
0 תגובות
הגיע התנור!
שלום לכולם! אז עברו איזה שבועיים ככה מהפוסט האחרון שלי ובינתיים הרבה דברים קרו: או בקיצור - התנור החליט בסוף להגיע ופתחנו את המאפייה....
Oran Kamelgarn
5 בדצמ׳ 2011זמן קריאה 1 דקות
5 צפיות
0 תגובות


הנה זה בא - פוגאס איטלקי להתחלה!
טוב, אז יצאתי לדרך, פחות או יותר לפחות - אתם מבינים - התנור שהזמנו למאפייה מתעכב ויגיע רק ביום רביעי. כלומר אתחיל במאפייה החדשה רק בשבוע...
Oran Kamelgarn
7 בנוב׳ 2011זמן קריאה 2 דקות
8 צפיות
0 תגובות


העבר והעתיד
היי, לונג טיים.... כן כן, הייתי עסוק בזמן האחרון אבל בעיקר עצל! כן, מה קרה? מותר קצת - לפחות אני מודה! אני אורן ואני עצלן! קורה... סתם...
Oran Kamelgarn
24 באוק׳ 2011זמן קריאה 2 דקות
2 צפיות
0 תגובות


פנקוטה וניל עם תותים
לא יודע מה זה אבל תמיד הסתבכתי עם ג'לטין. מוזר זה כזה פשוט ברגע שמבינים איך לעבוד עם זה אבל עד עכשיו כל דבר שעשיתי איתו פשוט לא יצא לי......
Oran Kamelgarn
8 באפר׳ 2011זמן קריאה 1 דקות
צפייה 1
0 תגובות


פסטה ירוקה
אחרי שקונים מכונת פסטה אין, זה ממכר, אפשר לעשות כל כך הרבה דברים וזה כזה פשוט וכיף להשתמש בה! השילוב של מכונת פסטה ומג'ימיקס זה שילוב...
Oran Kamelgarn
8 במרץ 2011זמן קריאה 1 דקות
צפייה 1
0 תגובות


פאנאטון - בלי הנחות ובלי ויתורים
" חסר לבלוג שלך תוכן " ככה אנוכי דיבר אלי כשעצמי ענה לו: "אני יודע, אבל מה אני כבר יכול לכתוב? אני לא כזה כתבן גדול, סוג של עצל ובכלל יש...
Oran Kamelgarn
10 בנוב׳ 2010זמן קריאה 3 דקות
8 צפיות
0 תגובות


להחזיק אצבעות
ביום שבת הקרוב זהו יום הלחם. רוב האנשים לא ממש מכירים את היום הזה. הרעיון ביום הלחם (זה בכל העולם ד"א) הוא להגביר את מודעות הציבור ללחם,...
Oran Kamelgarn
12 באוק׳ 2010זמן קריאה 1 דקות
6 צפיות
0 תגובות


חזרה לי המוזה?
אוסובוקו, איזה תבשיל נהדר! כבר חצי שנה אני מחפש עצמות עגל לאוסובוקו באוסלו, את האמת כבר התייאשתי. אני חושב שביקרתי לפחות ב 7 קצבים שונים,...
Oran Kamelgarn
16 באוג׳ 2010זמן קריאה 2 דקות
0 צפיות
0 תגובות


פסטה במערוך (או כושר במטבח)
מכונת פסטה זה אדיר, היא זולה ,מאוד נוחה לשימוש, קומפקטית ואפשר לעשות פסטה בשניות. לי אין מכונת פסטה, חבל... זה לא עצר אותי לעשות בכל...
Oran Kamelgarn
19 ביוני 2010זמן קריאה 1 דקות
2 צפיות
0 תגובות


סלט ספונטני ליום ספונטני
היום היה לי ולחברה שלי יום חופש אז החלטנו בצורה ספונטנית לגמרי לצאת ולחקור את הנהר שחוצה את אוסלו. טיפסנו במעלה הנהר במשך שעתיים לפחות...
Oran Kamelgarn
11 במאי 2010זמן קריאה 1 דקות
צפייה 1
0 תגובות


סתם כדי להשוויץ
פתחנו סניף של פיצרייה גורמה באחד מהסניפים שלנו באוסלו. וצילמו אותנו עשים פיצה. בתמונה למעלה משמאל, זה אני במרכז זורק פיצה בשיטה האיטלקית.
Oran Kamelgarn
1 במאי 2010זמן קריאה 1 דקות
צפייה 1
0 תגובות


חלת שבת עם חלב סויה
אין לי הרבה זמן לאחרונה ולכן לצערי אני קצת מזניח את הבלוג שלי (יחד עם דברים אחרים) לטובת שעות שינה. אבל בכל מקרה, הרבה זמן לא פרסמתי שום...
Oran Kamelgarn
28 באפר׳ 2010זמן קריאה 2 דקות
3 צפיות
0 תגובות
רביולי - בצק קשה בהתחלה וקשה בסוף
לפני יומיים ראיתי תוכנית בערוץ הטיולים (יש דבר כזה בנורווגיה) היתה איזה בחורה שהתארחה אצל איזה שף באיטליה. ת'אמת אני לא ממש זוכר את...
Oran Kamelgarn
2 במרץ 2010זמן קריאה 2 דקות
צפייה 1
0 תגובות

