top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

צבעים בריבוע (או בעיגול)

עודכן: 18 בנוב׳

מתכון לפיצות קייציות וצבעוניות.

פיצה זה אחד מהדברים שיותר כיף לעשות, הבצק קל מאוד להכנה, ההכנות פשוטות והתוצאה תמיד יוצאת טובה. אתמול הכנתי כמה פיצות לארוחת ערב ואכלנו מול סרט, כמו שצריך לאכול פיצה.

אין לי יותר מדיי הערות לכתוב על הכנת פיצה - הכל נכון, אפשר לעשות מה שרוצים. לא משנה הרוטב, הבצק או התוספות. הנה המתכון שלי:

בצק

- 0.5 ק"ג קמח - 330 מל' מים - 5 גר' מלח - 5 גר' סוכר - 10 גר' שמרים טריים - 2 גר' פלפל גרוס

רוטב

- עגבניות בקופסת שימורים (לא רכז!!) - 1 בצל - מלח - פלפל - תערובת תבלינים פרובנצילית

תוספות

פיצה 1

- מוצרלה - חצילים - בטטה - סומסום - שמן זית - בצל ירוק

פיצה 2

- מוצרלה - פטריות - פלפל ירוק, אדום וצהוב

פיצה 3

- תרד טרי - מוצרלה - קוביות אננס טרי - רצועות בצל סגול

הכנה של הכל ביחד

- לערבב את כל המרכיבים, וללוש כ 10 דקות עד שנוצר בצק. אני מאוד ממליץ ללוש ביד ולא במיקסר כדי לא לפגוע במיקסר! - לעשות עיגול מהבצק ולתת לו לנוח שעה בקערה משומנת - לחלק את הבצק ל 3 חתיכות שוות, לעשות עיגול מכל אחת ולהתפיח כ30 דקות נוספות. - להשטיח כל עיגול על משטח מקומח או לעצב אותו באוויר. - להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה - ליצוק את הרוטב מעל - ואז את התוספות (אני רשמתי את התוספות בסדר שיש לסדר אותם על הפיצה). - לחמם תנור למקסימום (ללא טורבו!) - לאפות עד שהבצק מלמטה חום והגבינה נמסה. בערך כ 15 ד'. - להכניס סרט ל DVD

0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page