היי,
לפני יומיים הלכתי למסעדה עם ידידה שלי פה באיזור, היה מאוד נחמד והכל (אין תמונות), אוכל צרפתי דיי סטנדרטי, בקיצור לא היה שום אינדיקציה למה שהולך לבוא: הקינוח!!!
גבינה שנראת כמו קממבר ,קצת יבשה יותר והוגשה לצד ריבה של פסיפלורה אבל הטעם, אויי... נגיע לזה בהמשך...
ומפה בעצם צץ לי הרעיון - מרתון של גבינות מסריחות!
לא ממש בטוח מה אפשר לעשות עם זה אבל לדעתי חובה לידע (להזהיר!!!) את הציבור גם ככה.
הציון התחלק לשלוש קטגוריות:
מה אתה מרגיש?
מה תחשוב החברה?
מה יגידו השכנים?
מתחילים ממקום אחרון
מה אתה מרגיש? עננים בפה
מה תחשוב החברה? "איכס קוטג'"
מה יגידו השכנים? "אחד משלנו
מה אתה מרגיש? גבינה רכה וכיפית בלי חריפות ובלי חוכמות
מה תחשוב החברה? "אני מקווה שיש גם יין"
מה יגידו השכנים? "יש גם לנו?"
מה אתה מרגיש? "טעים מאוד" ואחרי 5 שניות - "אולי בעצם לא ממש טעים"
מה תחשוב החברה? "לא כזה נורא" ואחרי 5 שנים "שיט"
מה יגידו השכנים? לא התרשמו
מה אתה מרגיש? גבינה רכה ומקסימה עם קמוץ של שובבות
מה תחשוב החברה? כנראה שהוא לא התקלח היום
מה יגידו השכנים? כנראה שהוא צרפתי
מה אתה מרגיש? גבינה מסוג שונה עם טעם לוואי שבעצם אתה אוהב אותו
מה תחשוב החברה? זה כבר לא בשבילי..
מה יגידו השכנים? הוא אוכל גבינות שצומח עליהם משהו ירוק
מה אתה מרגיש? זה כמו קממבר רק פי 60 יותר טעים
מה תחשוב החברה? אין נשיקות היום!
מה יגידו השכנים? הוא אוכל קממבר מקולקל...
מה אתה מרגיש? זה כמו רוקפור רק עוקצני יותר ותוקפני יותר - איי לייק איט!(?)
מה תחשוב החברה? אל תתקרב אלי בשעה הקרובה
מה יגידו השכנים? יש יותר ירוק מגבינה בדבר הזה
מה אתה מרגיש? גבינה קרמית ומוזרה, מזכיר לך את הימים בצבא משום מה
מה תחשוב החברה? מריח פה כמו אחרי מד"ס בטירונות
מה יגידו השכנים? הוא לא מתקלח?
מה אתה מרגיש? כמו לאכול גרב משומשת רק במרקם גבינתי
מה תחשוב החברה? אין סיכוי שאני באה אליו בשבוע הקרוב
מה יגידו השכנים? הוא הרג משהו בחצר והשאיר את הגוויה
מה אתה מרגיש? חריפות! אבל לא רגילה, חריפות של סירחון, אתה מפסיק לראות בצבע ושומע את הסביבה בסלאו מושן מה תחשוב החברה? נפרדים מה יגידו השכנים? עוברים דירה אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
Comments