היי, לונג טיים.... כן כן, הייתי עסוק בזמן האחרון אבל בעיקר עצל! כן, מה קרה? מותר קצת - לפחות אני מודה! אני אורן ואני עצלן! קורה... סתם כדי לעדכן אותכם על מעללי בזמן העצלנות שלי אז ככה: הייתי האופה הראשי או השף (אני עדיין לא בטוח איך לקרוא לזה) במאפייה נחמדה באוסלו, למעשה היא המאפייה הכי נחשבת בעיר - וקרעתי את התחת בשנתיים האחרונות - אז אולי עבדתי רק 5 ימים בשבוע אבל כשעובדים כל יום ב- 12 בלילה זה פשוט דופק אותך ומה לעשות גם אלי זה הגיע. ותנחשו מה? אני דפוק! אז אתם בטח שואלים "יא עצלן דפוק, מה השתנה? מה פתאום החלטת לכתוב פוסט?" טוב, אז העבודה הזאת שסיפרתי לכם עלייה לפני 2 שורות - התפטרתי ממנה! וזהו, אני לא עובד יותר ב- 12 בלילה, כיף? רגע זו רק ההתחלה: העבודה החדשה שלי הולכת להיות מאפייה באיזו עיירה קטנה לייד אוסלו, שכוחת אל בחורף והומה בקייץ. עכשיו המאפייה הזאת היא חדשה מהשקית! כלומר אני הולך לעשות הכל שם: לבנות תפריט, להרכיב מתכונים, לעשות סנדויצ'ים, קרואסונים, הכל! "מה יוצא לנו מזה" אתם שואלים, ובכן - לא הרבה, למעשה שום דבר, אין משלוחים לארץ -סורי. אבל מה שכן, עכשיו כשיש לי את הכלים והזמן, אני הולך לצלם הרבה במאפייה החדשה ולכתוב לכם את המתכונים, אופים או לא, תעשו מה שאתם רוצים עם זה. אם יהיו לכם שאלות אז תשלחו טוקבק ואני אשתדל לענות. אני מבטיח לכם שכל לחם שאני עושה במאפייה אפשר לעשות אותו גם בבית! זהו, זה לזכר העבר הלא רחוק - אני, הבעלים, והשף החדש וכל יתר האופים.
אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
Comments