by @oranthebaker
יעוץ מקצועי למאפיות, מסעדות וקונדיטוריות
אורן הוא מומחה בינלאומי לאפייה וניהול מאפיות עם ניסיון פרקטי וניהולי של למעלה מ-20 שנה
תחומי מומחיות:
-
הקמת וניהול מאפיות ברמה עולמית
-
פיתוח קונספטים ומתכונים ייחודיים
-
ייעול תהליכי ייצור והגדלת רווחיות
-
תכנון וניהול מרכזי ייצור מתקדמים
רקע מקצועי:
-
הכשרה במוסד מוביל לאפייה ברואן, צרפת
-
ניסיון ניהולי במאפיות מובילות בישראל, ספרד, צרפת ונורבגיה
-
ניהול מאפיית ארטיזן גדולה באוסלו והקמת רשת מאפיות בוטיק מצליחה
-
10 שנות ניהול המאפייה של קבוצת R2M המובילה בישראל
שירותי ייעוץ מקיפים:
-
תכנון אסטרטגי להקמת מאפיות חדשות
-
עיצוב ותכנון מרחבי עבודה ובחירת ציוד מקצועי
-
פיתוח קונספט ייחודי ומתכונים מותאמים אישית
-
הכשרת צוותים מקצועיים וניהוליים
-
ליווי צמוד בתהליך ההקמה והתפעול השוטף
-
ייעול תהליכים, בקרת איכות וטיוב ביצועים
כיום: יועץ מבוקש למיזמי אפייה, מרצה בכיר ומנחה סדנאות מקצועיות