by @oranthebaker
היי!
מגיל צעיר ידעתי שאפייה היא הייעוד שלי. זו הייתה יותר מסתם תחביב - תשוקה בוערת שהובילה אותי למסע מרתק ברחבי העולם. התחלתי את דרכי בצרפת, שם למדתי את השפה ועבדתי במסעדות כטבח. לאחר שנתיים, התקבלתי ל-I.N.B.P, שנחשב אז לבית הספר הטוב בעולם ללימודי אפייה.
עם סיום לימודיי, פרשתי כנפיים וצברתי ניסיון עשיר באפיות מובילות בצרפת, ספרד ונורבגיה. בתחנתי האחרונה בחו"ל, בנורבגיה, זכיתי לסייע בהקמת מאפייה קטנה שצמחה תוך שנתיים וחצי למרכז ייצור משגשג עם שלוש נקודות מכירה.
לאחר עשור של התנסויות והתפתחות בחו"ל, הרגשתי שהגיע הזמן לחזור הביתה לישראל ולהביא איתי את כל הידע והניסיון שצברתי. עם שובי, קיבלתי על עצמי את ניהול המאפייה של קבוצת R2M, האחראית על ה-Bakery וה-Delicatessen המוכרים, תפקיד שמילאתי בגאווה במשך עשור שלם.
במקביל לעבודתי בניהול, גיליתי שאני מאוד אוהב לתווך את הידע שלי לאחרים.
אז התחלתי ללמד בבית הספר "בישולים" ובהמשך הצטרפתי לסגל המרצים המוביל בדנון - בית ספר למקצועות הקולינריה.
כיום, אני מקדיש את זמני לייעוץ לעסקים בתחום האפייה ולהעברת מגוון קורסים - החל מקורסים בסיסיים למתחילים ועד קורסים מתקדמים לאופים מקצועיים.
מסעי המקצועי מוכיח שעם תשוקה, התמדה ולמידה מתמדת, אפשר להפוך חלום למציאות.
אני מזמין אתכם להצטרף אליי למסע הקסום הזה, לגלות את הפלאים שבעולם האפייה ולהפוך את האהבה ללחם ומאפים לחלק בלתי נפרד מחייכם.