top of page
חיפוש
Oran Kamelgarn
3 בדצמ׳זמן קריאה 2 דקות
היתרונות בהכנת לחם בבית
כבר זמן מה אני מתלבט איך לחלוק את הידע שצברתי על הלחם עם אנשים. לחם הוא מוצר בסיסי שכמעט כל אחד מאיתנו צורך באופן יומיומי, ובכל זאת, כל...
22 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
2 בדצמ׳זמן קריאה 2 דקות
הכנת בגט בבית
אתם לא מבינים כמה קל זה הכנת בגט בבית.
224 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
20 בנוב׳זמן קריאה 2 דקות
הסנדוויץ שתקע אותי
סנדוויץ סטרצ'אטלה ,מורטדלה ופיסטוקים בג'בטה קקאו עם תבלינים
28 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
16 בנוב׳זמן קריאה 1 דקות
לחם מחמצת דגנים
כלים: - דשד חומרים: דג אופן הכנה: בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היטב כ 2 3 דקות מורידים את הבצק שערבבתם למשטח מקומח קלות...
26 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
16 בנוב׳זמן קריאה 2 דקות
חלה אורירית במיוחד
מכירים את הרגע הזה שאחרי שכבר החלטתם לעשות חלה, לשתם את הבצק, התפתם ובסוף הוצאתם מהתנור חלה שכולם עפים עליה אבל אתם יודעים בלב שהיא יצאה...
15 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
28 באוק׳זמן קריאה 2 דקות
חטיפי מחמצת זיתים וגבינה
יש לי 2 ילדים בעייתים משהו עם אוכל. כל הורה מכיר את זה (חוץ מההורים המעצבנים האלא שהילדים שלהם אוכלים הכל) שהילדה מבקשת רק טוסטים והילד...
33 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
14 בספט׳זמן קריאה 2 דקות
חלות ממולאות בריקוטה, עשבי תיבול ושום
כל פעם שאני קונה ריקוטה, אני מרגיש טיפה פראייר... 12 ש"ח ל-100 גרם? זה לגבינה שלוקח 2 דקות להכין! אז החלטתי לעשות את זה בעצמי: חיממתי 2...
20 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
3 באפר׳ 2021זמן קריאה 2 דקות
לחמניות חלב עם שוקולד
מתכון מנצח ללחמניות חלב מתוקות שמשובצות בשוקולד מריר, מיותר לציין שילדים מפרקים לזה את הצורה. אז לא - זה לא המתכון הכי בריא שלי אך הוא...
50 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
30 במרץ 2021זמן קריאה 2 דקות
לחם כפרי בלישה ידנית
בסדנת אפייה זה המתכון מספר 1 שלי, אין סודות ולא שומר כלום בבטן, קבלו אותו במלואו. מתכון סופר קל להכנה וסופר פשוט. בסדנה אני מרחיב קצת...
84 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
29 במרץ 2021זמן קריאה 1 דקות
לא רק סדנאות
אני חייב להתוודות, זה לא הבלוג הראשון שלי. עשיתי כבר כמה בלוגים. הראשון היה בכלל בלוג על אלוהים ועל מחשבים ואיך שאני משווה את אלוהים...
42 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
6 בדצמ׳ 2016זמן קריאה 2 דקות
קיש בלחם
מכירים את זה שאפיתם (או קינתם) לחם אחד יותר מדיי, שכחתם אותו באיזו פינה ואחרי כמה ימים הוא עוד אכיל אבל קצת יבש. אין מצב שתוכלו אותו...
8 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
8 במאי 2016זמן קריאה 2 דקות
פ פס איך עושים פסטו טבעוני
אתם מכירים את זה שאתם פוגשים חבר וותיק שלא התראתם המון זמן ויש כל כך הרבה דברים שצריך לעדכן אותו ואז מרוב דברים אתם לא ממש יודעים איפה...
6 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
2 במאי 2015זמן קריאה 1 דקות
סיור גרפיטי בדרום ת"א וסלט תפוחי אדמה
יום שבת בבוקר, קמים בעצלות, חוץ מכמה הודעות טקסט באמצע הלילה שלא הפריעו לי לישון יותר מדיי. דרך נהדרת להתחיל את השבת! שבת שבהמשכה הלכנו...
4 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
1 בינו׳ 2014זמן קריאה 2 דקות
ביף וולינגטון - משה בתיבה לעשירים
השנה האזרחית החדשה החלה ואליה מתלוות התחלות חדשות רבות, לפחות במישור האישי שלי: אני חושב שהפצצה הגדולה מכולם היא שחזרתי לארץ, לא לעוד...
3 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
21 בנוב׳ 2013זמן קריאה 2 דקות
סירחתון
היי, לפני יומיים הלכתי למסעדה עם ידידה שלי פה באיזור, היה מאוד נחמד והכל (אין תמונות), אוכל צרפתי דיי סטנדרטי, בקיצור לא היה שום...
2 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
8 בנוב׳ 2013זמן קריאה 2 דקות
ברווזים בצלחת
היי, אז עדיין לא הגעתי לארץ, יש לי עוד שתי תחנות לפני בואי, אחת מהן אני תכף מסיים ואת השנייה אני אשאיר לפוסט הבא. התחנה הנוכחית שלי היא...
7 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
12 בספט׳ 2013זמן קריאה 3 דקות
פוסט אורח (או- קראנץ גבינה, דובדבנים וצימוקים, ובעיקר תירוץ לנוטלה תוצרת בית)
קודם כל, ולפני שמתחילים פה משהו, כל מי שלא אוהב נוטלה מתבקש לקום וללכת. כן כן, אני רואה אתכם, בחושך בפינה, אז לכם לא מגיע. נכון, אמנם, יש...
2 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
31 באוג׳ 2013זמן קריאה 3 דקות
עוזב ובא
"נורווגיה?! מה לי ולמקום הזה? זה לא המדינה ההיא עם מינוס עשרים מעלות? נראה לכם שאני אשרוד את זה?" כל אלו ועוד היו התגובות שלי אם שאלתם...
0 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
28 ביולי 2013זמן קריאה 2 דקות
בלדה לבקלאווה
יום בהיר אחד במרכז העיר (טוב נו זה יותר עיירה או כפר) החליט ישראלי ללמוד להכין בקלאווה מאישה טורקית עם מזג אדיר אחרי תכנונים רבים (בראש...
3 צפיות0 תגובות
Oran Kamelgarn
30 ביוני 2013זמן קריאה 2 דקות
איך ללוש?
איך לשים? <מדריך מצולם> לפני שאני עונה על השאלה הזו אני אשאל אחרת. למה ללוש בכלל? למה צריך את הבזבוז זמן הזה מול הבצק? אז ככה, ברגע...
5 צפיות0 תגובות
bottom of page