top of page
סדנת לחם

 מים וקמח: סדנאות אפייה וחוייה

מי אמר שאפייה זה מסובך? בסוף סדנאות האפייה המקצועיות שלי, כל משתתף יידע להכין לחם איכותי, טעים ובריא בביתו.  סדנאות לחם שהן הרבה יותר מקורס - הן חוויה חד פעמית.

סדנאות אפיית לחמים ברמה הכי גבוהה שיש, ידע רחב ומעמיק, טיפים וטריקים, באוירה ביתית ומפנקת.

הסדנאות מועברות בצורה אינטימית קטנה או לקבוצות, אשר בסופן כל משתתף ייצור לעצמו אמנות קולינרית מבצק.

התפיסה שלי היא לפשט את המסובך, להפוך את הקשה למתוק (ואז לאכול אותו) ,להעביר את הידע לכל אחד ברמה האישית שלו ועל הדרך לפנק ולספק חוייה של ממש.​​​​​​

​תצטרפו אל אחת מהסדנאות לחם או סדנאות הפיצה ותגלו את האופה הפנימי שבכם​

IMG_20220323_111840.jpg

מה מיוחד בסדנאות הלחם והאפיה שלי?

  • עשרים שנות מומחיות שמתורגמות ישירות לידע עשיר, טכניקות מתקדמות וסודות מקצועיים שנצברו לאורך השנים

  • לא עוד סדנאות המוניות - כאן כל משתתף מקבל יחס אישי, ליווי מקצועי וזמן אישי מלא

  • למידה דינמית שיודעת להתאים עצמה. אין כללים נוקשים, אלא גישה יצירתית שמאפשרת חשיבה מחוץ לקופסה ופריצת גבולות המתכון המסורתי.

  • כל משתתף מקבל מענה ספציפי לרמתו, יכולותיו וצרכיו האישיים. אם אתה טירון או שף מנוסה - יש כאן משהו בדיוק בשבילך!

  • מידע רלוונטי ומדויק - ללא סיסמאות מיותרות, ללא טפטופי מידע - רק ידע ממוקד, מדויק ומקצועי שניתן ליישום מיידי. כל טיפ, כל טכניקה - מחושבים ומדויקים.

  • פינוקים טעימים - כי למידה צריכה להיות גם תענוג! בסוף כל סדנה - תיהנו מטעמים שהכנתם בעצמכם, חוויה קולינרית מלאה שתישאר אתכם הרבה אחרי שתעזבו.

נעים להכיר

שמי אורן קמלגרן,  אני אופה מקצועי כמעט 20 שנה, בגיל 25 למדתי אפייה בצרפת ומאז ניהלתי מאפיות שונות בארץ ובעולם. בעשור האחרון ניהלתי את המאפייה של קבוצת R2M, לימדתי אפייה בבתי ספר קולינארים וכיום יועץ ומעביר סדנאות אפייה, סדנאות לחמים וסדנאות פיצה למתחילים וגם למקצוענים.

סדנת לחם קיפול בצק
bottom of page